پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس

کاهش دخالت دولت با واگذاری سهام خودروسازان

کاهش دخالت دولت با واگذاری سهام خودروسازان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: با واگذاری سهام دولت در ایران خودرو و سایپا، دخالت دولت در تصمیم گیری های این دو شرکت خودروسازی کاهش می یابد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، احمد امیرآبادی فراهانی در خصوص واگذاری سهام شرکت‌های خودروسازی ایران خودرو و سایپا با اشاره به این که هم اکنون دولت در ایران خودرو کمتر از 6 درصد و در سایپا نیز کمتر از 8 درصد سهام دارد، گفت: مسئله این است که دولت نباید در تصمیم‌گیری‌های این دو شرکت خودروسازی دخالت کند و بگذارد خودشان کار را پیش ببرند.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: دولت در خصوص مسئله بیکاری کارگران و افسار گسیختگی قیمت ها در صورت این واگذاری، نگرانی هایی دارد اما تجربه نشان داده است که دخالت دولت خیلی هم در بهبود وضعیت موثر نیست؛ چراکه با وجود مدیریت دولتی، با افزایش قیمت خودرو و کاهش کیفیت مواجه هستیم.

 

وی گفت: حضور برخی از مدیران در هیئت مدیره این دو خودرو سازی حکایت از وجود رانت دارد؛ بنابراین بهتر است دولت همین سهام کم را هم واگذار کند و تنها از طریق سازمان حمایت از مصرف کنندگان و شورای رقابت بر عملکرد این دو خودروساز نظارت کند.

 

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه دولت در ایران خودرو کمتر از 6 درصد و در سایپا کمتر از 8 درصد سهام دارد افزود: اما بیشتر از 90 درصد در تصمیم گیری ها دخالت می کند.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین درباره طرح عرضه خودرو در بورس کالا گفت: ما باید علاوه بر واگذاری سهام دو خودروساز کشور، قیمت ها را نیز شفاف کنیم اما تعداد عرضه نیز مهم است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار